Staňte se našimi fanoušky na:

Burizonky v karamelu

Autor receptu: pavlinf (265 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
43× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Karamelky a máslo zahříváme ve vodní lázni dokud se karamelky nerozpustí. Pak přidáme burizonky a vše smícháme. Hmotu dáme na potravinářskou folií a uděláme válečky, které dáme ztuhnout . Pak krájíme na 1 cm silné kousky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

juverka|26. listopadu 2017
Navíc jsou bezlepkové. Dělám je asi 20 let. Dříve z mléčných karamelek, potom z karamelek Toffo a dnes z Krowek. Jsou měkčí. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!