Staňte se našimi fanoušky na:

Burgundské roládky

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • z 1/2 citronu citronová šťáva
  • bílý mletý pepř
  • 4 plátky telecí pečeně (asi 400-600 g)
  • 1/2 hrnku smetany
  • 1/2 l červeného vína

Pracovní postup:

Křemenáče nakrájené na plátky duste na másle s jemně nakrájenou cibulí asi pět minut. Osolte, opepřete a přidejte citronovou šťávu. Směsí naplňte plátky telecího masa, srolujte a zpevněte špejlí nebo párátkem. Rolky vložte do vymaštěné ohnivzdorné mísy, podlijte vínem a smetanou a pečte je 10 minut v horké troubě. Příloha: hranolky, opečené nebo vařené brambory, rýže

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

josifek |30. dubna 2014
Vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!