Staňte se našimi fanoušky na:

Budapešťská pomazánka (2 porce)

Autor receptu: kacci (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tvaroh vyšleháme se změklým máslem, mlékem a paprikou do hladka. Přidáme hodně najemno nakrájenou cibulku a 2 sterilované kapie ( používala jsem i čerstvé ) a osolíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PF*13 |1. června 2013
dobrá klasika,přidávám špetku chilli Odpovědět
FOTOrecepty |15. května 2013
Taky bych rád ochutnal, tenhle recept ;-) Odpovědět
dagos |15. května 2013
pomazánka pro každou příležitost :-) Odpovědět
Jana 9|27. ledna 2014
mnamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!