Staňte se našimi fanoušky na:

Bůčkové rolky na jehle

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
41× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček si nakrájíme na plátky cca 5 mm široké. Do vhodné nádoby si dáme sojovou omáčku, smetanu, česnek, sojovku a koření. Vše promícháme a do vzniklé marinády vložíme plátky bůčku. Necháme marinovat přes noc. Na druhý den každý plátek bůčku srolujeme do ruličky a napícháme na jehly, na každou 3 kusy. Můžeme buď grilovat na ohni, nebo v troubě, kde nalijeme zbytek marinády a trochu vody a pečeme cca 60 min na 200 stupňů. Vhodná příloha je zelí, knedlík, nebo jen zelenina a chléb.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Victor |26. června 2015
paráda!!! Odpovědět
piškot |15. listopadu 2014
ty plátky dělám radši širší. 5mm je skoro málo.jinak perfekt. Odpovědět
mochomůrka |10. listopadu 2014
to vypadá mnamozně Odpovědět
Yvajs |11. listopadu 2013
vypadá božsky určitě vyskouším Odpovědět
Januse |18. července 2013
vyzkouším o víkendu, s chlebem a zeleninou Odpovědět
jana.remkova.7 |5. června 2013
Já osobně souhlasím s chlebem a zeleninou :-) Odpovědět
david.kruml.1 |5. června 2013
paráda,ale osobně si myslím, že ta zalenina a chleba se k tomu hodí víc Odpovědět
pajunc |5. června 2013
super, to musí být dobrota ... ukládám Odpovědět
honzíček |4. června 2013
mnam 1+ Odpovědět
Yvajs |1. června 2013
buček v každé podobě Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!