Staňte se našimi fanoušky na:

Buchta ale ferrero rocher

Autor receptu: Semyaza (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
45× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vyšleháme tuhý sníh z bílků. Žloutky ušleháme s cukrem, pak postupně vše ostatní a nakonec opatrně sníh z bílků. Pečeme při 170°C cca 20minut. Uděláme si krém. Uvaříme si pudink a necháme vystydnout. Pak zamícháme máslo a nutelu. Nakonec přidáme rozemleté tatranky. Krém namažeme na vychladlé těsto a posypeme oříšky. Oříšky můžeme popř. nahradit ještě jednou rozemletou tatrankou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mišička |16. května 2013
mnam Odpovědět
PetaDomca |16. května 2013
mňam :) ale dietka to teda není :) Odpovědět
li33 |16. května 2013
asi mňamka..vyzkouším Odpovědět
Michi |16. května 2013
uloženo Odpovědět
water |16. května 2013
zajímavé, neznám, asi zkusím :-) Odpovědět
mamina1985 |15. května 2013
hezké,ukládám Odpovědět
Barficka |15. května 2013
neznám , vyzkouším, už se těším :o) Odpovědět
lux |14. května 2013
tu jsem zkoušela a je úžasná!!!! mohu doporučit Odpovědět
Zůz |14. května 2013
Zajímavá buchta Odpovědět
Vlasta78 |13. května 2013
dobrůtka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!