Staňte se našimi fanoušky na:

Bůček na houbách

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • celý i mletý pepř
  • 200-250 g křemenáčů
  • 6 plátků libového vepřového bůčku (600-900 g)
  • 1 větší cibule
  • 1 malá feferonka
  • 2 zelené papriky
  • 4 rajčata

Pracovní postup:

Bůček osolte, opepřete, posypejte paprikou a v troubě (v pekáčku) prudce vypečte. Přidejte kolečka cibule, rajčat a paprik, nadrobno nakrájenou feferonku a nakrájené houby. Okořeňte pepřem, novým kořením a bobkovým listem, osolte a pečte doměkka za průběžného polévání vypečenou šťávou a obracení. Příloha - brambory, hranolky nebo rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |17. ledna 2014
dobrý Odpovědět
můra|15. ledna 2014
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!