Staňte se našimi fanoušky na:

Broskvový obrácený koláč

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Broskve nakrájíme na plátky a naskládáme do dortové formy na pečící papír. Posypeme je 50 g cukru a necháme stát. 2) Máslo utřeme se zbytkem cukru, vanilkovým cukrem a citronovou šťávou. 3) Až máme bílou pěnu, postupně zašleháváme vejce. 4) Mouku smícháme s práškem do pečiva a mandlemi. 5) Do máslové směsi střídavě zapracováváme mouku a mléko. 6) Těsto dáme do dortové formy na broskve. 7) Pečeme na 180 °C asi 45 minut. 8) Po zchladnutí vyklopíme tak, aby byly broskve nahoře. 9) Podáváme ozdobené šlehačkou nebo hustým jogurtem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Fíííra |23. července 2015
dobré Odpovědět
objev |9. června 2015
Nejlepší jsou tvrdé broskve, budou hezky držet tvar. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!