Staňte se našimi fanoušky na:

Bratislavské bifteky

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Bifteky mírně osolíme,opepříme,upravíme do kulatého tvaru a vložíme do horkého tuku na rošt a opečeme prudčeji po obou stranách.Pak ho překryjeme na nudličky nakrájenými paprikovými lusky a na drobno nakrájenou cibulí,podušenou na rozpuštěné slanině a na vrch položíme upečená sázená vejce.Bifteky obložíme řezy opečené klobásy oloupanými rajčaty.Současně se k němu podává jemná rajčatová omáčka,kterou si připravíme krátkým podušením rajčatového másla a kečupu,přichuceného solí a šťávou z citronu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Uzzi1 |27. dubna 2013
krásné Odpovědět
Anna1960 |27. dubna 2013
paráda Odpovědět
Lucie10 |27. dubna 2013
ukládám a vyzkouším Odpovědět
Lucie10 |27. dubna 2013
mňam Odpovědět
Ivulinda(Ivka) |27. dubna 2013
Krásně barevný talíř Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
vypadá to dobře, zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!