Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory na loupačku, klasika která neomrzí

Autor receptu: L-enny (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

geilens |3. března 2014
dobrota Odpovědět
najkuchtickalenka |11. května 2013
pridavam do oblubenych Odpovědět
sarka.tuslova |11. května 2013
to může být dobré :-) Odpovědět
tereza.bartova.3 |11. května 2013
To je dobrota :) Odpovědět
A |11. května 2013
máme rádi Odpovědět
Anna1960 |11. května 2013
dobrota Odpovědět
pantik|16. února 2015
Nepoužívám tvrdý tvaroh na strouhání ale plnotučný z vaničky,přidám nakrájenou cibuli a pažitku nebo kopr a k tomu podmáslí. Odpovědět
pantik|16. února 2015
Tohle jsem jedl už jako dítě školou povinné a jím to pořád naposledy to budu mít zítra.Taky je dobré do tvarohu přidat kopr. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!