Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory na kyselo

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Nasypeme je do tlakového hrnce, přidáme sůl, bobkový list a nové koření. Hrnec uzavřeme a vaříme 15 minut. Z brambor vyndáme koření a poté je rozmačkáme i s vodou. Ve smetaně rozmícháme mouku a brambory zahustíme. Povaříme, dosolíme a odstavíme. Do odstavených brambor dáme ocet. Brambory na kyselo podáváme s opečenou anglickou slaninou, uzeninou, nebo volským okem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

joko |10. ledna 2014
vyzkousim Odpovědět
joko |10. ledna 2014
zajimave Odpovědět
zuzi |24. května 2013
vyzkouším Odpovědět
jana.remkova.7 |27. března 2013
Líbí se mi to:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!