Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborové ražničí

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Syrové brambory omyjeme,a osušíme.Nakrájíme je i se slupkou na silnější kolečka.Uzený bůček nakrájíme na plátky a cibuli na kolečka.Na špejli napichujeme postupně plátky brambor,bůčku a cibuli,až špejli naplníme.Pak vše lehce pokapeme olejem,osolíme a opepříme.Takto připravené špízy zabalíme do alobalu.Okraje alobalu pečlivě zahrneme,aby se šťáva udržela uvnitř.Pečeme v horké troubě nebo na roštu asi 20 minut.Pak alobal zčásti rozevřeme,aby šťáva nevytekla.necháme povrch sezlátnout.Při podávání zdobíme petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!