Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborové klobásy

Autor receptu: li33 (108 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
47× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvařené brambory prolisujeme nebo nastrouháme a dáme do mísy. Přidáme máslo nebo sádlo, mouku, škrob, vejce, mleté uzené maso nebo uzeninu, strouhaný sýr, prolisovaný česnek, okořeníme kmínem a muškátovým květem, osolíme a dobře propracujeme. Tvoříme válečky, stočíme je na způsob vinné klobásy, propíchneme je špejlí, obalíme v mouce a dočervena na oleji opečeme. Jsou dobré teplé i studené.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |28. května 2013
to bude dobrota :)) Odpovědět
Barficka |26. května 2013
vypadá to krásně, určitě vyzkouším Odpovědět
JitkaS. |23. května 2013
Nádhera,ukládám Odpovědět
cesalky |6. května 2013
vypadá to moc hezky :-) Odpovědět
karpiskova |3. května 2013
Výborné Odpovědět
freya |28. dubna 2013
zkusím Odpovědět
aB |19. dubna 2013
dobrá inspirace Odpovědět
li33 |18. dubna 2013
Dle zásad mé zdravé výživy pokud to chutná je to zdravé Odpovědět
T3r3z |15. dubna 2013
Tak jestli tenhle recept patří do zdravé stravy, tak jsem Marie Terezie.... Měla byste to přehodnotit :-) Odpovědět
vii |9. dubna 2013
Jé, tohle bych si dala s chutí! Nikdy by mě tohle nenapadlo. Šup pro uzené a udělat točenici :-). Děkuji za tip. Máte moc moc zajímavé recepty a pokud jsou ještě lety prověřené, o to líp! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!