Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborové klobásy

Autor receptu: li33 (108 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
46× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvařené brambory prolisujeme nebo nastrouháme a dáme do mísy. Přidáme máslo nebo sádlo, mouku, škrob, vejce, mleté uzené maso nebo uzeninu, strouhaný sýr, prolisovaný česnek, okořeníme kmínem a muškátovým květem, osolíme a dobře propracujeme. Tvoříme válečky, stočíme je na způsob vinné klobásy, propíchneme je špejlí, obalíme v mouce a dočervena na oleji opečeme. Jsou dobré teplé i studené.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |20. září 2014
zbytečné hádky-vařte Odpovědět
li33 |3. řijna 2013
Pro Danielu Flanderkovou...Nedám a nedám je moje a žalujte mě......třeba v Bruselu....Místo aby jste byla ráda že tady dávám staré ověřené recepty tak budete bazírovat na jedne fotce???Myslela jsem že je to oddychový server o vaření ale závist nebo co tu panuje??Bláznivky bláznivé . Odpovědět
janackacka |13. září 2013
já myslím, že fotka nepatří k receptu Odpovědět
b* |13. září 2013
hmmmmmmmmmmmmmm Odpovědět
jobovab |12. srpna 2013
dobré Odpovědět
david.kruml.1 |11. srpna 2013
bude to moc dobré, ale je fakt že je to stejné jako na toprecepty včetně stejného překlepu. To je hodně malá pravděpodobnost že se to stane stane dvoum lidem po čtyrech letech!!!!! Odpovědět
janackacka |11. srpna 2013
opravdu zajímavé, na co všechno češi nepřijdou Odpovědět
daja55 |11. srpna 2013
to musí být dobré,ukládám a vyzkouším Odpovědět
lidusak |24. června 2013
zajímavé Odpovědět
Lenny |19. června 2013
recept je zajímavý,vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!