Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborová polévka s tatarkou

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory oškrábeme, omyjeme a mrkev nastrouháme na slzičkovém struhadle. Zeleninu vložíme do hrnce, zalijeme 1 litrem studené vody, přidáme trochu soli a vaříme 15 minut. Jakmile jsou kostičky brambor měkké, tak polévku zahustíme hotovou jíškou. Přidáme bujón a polévku povaříme 3 minuty. V 200 ml studené vody rozmícháme vejce a tatarskou omáčku. Směs vlijeme do polévky, krátce povaříme a odstavíme. Polévku dochutíme solí a zelenou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sari |1. června 2013
hm vyzkoušíme Odpovědět
honzíček |1. června 2013
zajímavé Odpovědět
Vladenka |28. května 2013
neobvyklá kombinace Odpovědět
dajul |28. května 2013
zajímavý recept Odpovědět
zuzi |24. května 2013
zajímavý recept Odpovědět
Uzzi1 |30. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
Vypadá to dobře, ukládám:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!