Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborová kaše-jemná

Autor receptu: B. (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory oloupeme,rozkrájíme a uvaříme v osolené vodě doměkka.Ještě vřelé brambory rozmačkáme,osolíme,přidáme mléko,máslo a ve vodě rozšlehaný žloutek.Zdobíme petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

aeiou |7. května 2014
mňam Odpovědět
psalena|1. června 2014
Žloutky bez tepelné úpravy už do jídel nepřidávám.Ani bio,ani domácí... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!