Staňte se našimi fanoušky na:

Boršč

Autor receptu: luciedostal (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
46× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1,5 l vody – na kostky nakrájíme hovězí a vaříme do poloměka, vepřové potom. Zeleninu očistíme, nakrájíme na nudličky a dáme ke skoro uvařenému masu a osolíme. Po chvíli přidáme na drobno nakrájené zelí a kostiky červené řepy. Vše dovaříme do měkka. Během vaření přidáme vroucí vodu, která se odpařila. V malém hrnku povaříme koření. Vývar z něho slijeme do polévky a přidáme 1 lžíci octa. Nakonec přidáme na kolečka nakrájený párek. Před podáváním doplníme každou porci zakysanou smetanou

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |24. září 2014
Červená řepa pomáhá při rekonvalescenci při bolerióze či klíšťové encefalitidě. Odpovědět
Hana S |20. května 2014
dobré Odpovědět
Georgina |4. prosince 2013
vyzkouším Odpovědět
Lucie Dubská |14. srpna 2013
super Odpovědět
Lucie Dubská |14. srpna 2013
musím vyzkoušet Odpovědět
Lucie Dubská |14. srpna 2013
mnamka Odpovědět
-1 |15. června 2013
děláme podobně Odpovědět
martinnatr |4. června 2013
super Odpovědět
kote19 |2. června 2013
mňam Odpovědět
beaa |19. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!