Staňte se našimi fanoušky na:

Blesková Itálie

Autor receptu: Lefkas (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Inu, rodinka měla chuť na kousíček italské kuchyně. A tak jsem se přihlásil, že bleskově něco vyčaruju. Na pánvičku jsem dal olivový olej, a do něj nakrájel nadrobno jednu cibulku. Mezi tím, než se zpěnila, přidal jsem na drobné kostičky nakrájené maso, jediné, co bylo zrovna doma, tedy vepřové plecko. Míchat a restovat, restovat a míchat. Do směsi přisvištěly dvě obrovská a voňavá rajčátka, nakrájená na kostičky, a dvě bílé papriky, také na kostičky, to se rozumí. Šup tam přiměřeně soli a přiměřeně maďarské sladké červené papriky. Výsledek tohoto stavu je na fotce 1. Hmmm, hmmm, hmmm, co ještě ? Dvě skleničky Panzani originální omáčky na špagety. Super, šup tam s tím. Pro zahuštění pak 4 vajíčka. A míchat a restovat, restovat a míchat. V hrnci na druhé plotýnce mezitím uvařit zcela libovolné těstoviny, můžou být špagety, já dal vřetýnka, ale ono je to jedno. Jednou rukou mícháme směs na pánvičce, druhou vařené těstoviny, třetí natrháme Nivu na maliličkaté kousíčky (protože jsem líný se s tím strouhat, no). Za půl hoďky bylo hotovo, a šup s tím na talíře. Těstoviny dospod, přelít omáčkou, navrch Nivu. Dobrou chuť, kamarádi. (A ještě zbylo i na večeři).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!