Staňte se našimi fanoušky na:

Bílková poleva

Autor receptu: Jerry13 (105 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pomeranče rozkrojíme a vymačkáme čerstvou šťávu. Množství záleží na šťavnatosti ovoce. Pomerančovou šťávu přivedeme k varu, nalijeme do misky, kterou ponoříme do vodní lázně a poté pomalu vmícháváme cukr. Když se cukr rozpustí, zhruba 2 minuty povaříme. Vaření nijak neurychlujeme. Hotovou pomerančovou polevou poléváme dort a necháme ztuhnout v lednici.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |2. prosince 2013
zajímavé ;) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!