Staňte se našimi fanoušky na:

Bifteky s česnekovým máslem

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Smícháme máslo, česnek a petržel. Směs poté přemístíme doprostřed pečícího papíru, který srolujeme tak, aby vznikl váleček o průměru asi 3 cm. Oba konce zakroutíme a máslo pak vložíme na 1 hodinu do chladničky, aby ztuhlo. Bifteky osolíme a opepříme. Ve velké pánvi rozpálíme olej a bifteky v něm orestujeme. Chceme-li středně propečený biftek, smažíme jej 2 minuty z jedné strany a 3 minuty z druhé strany. Více propečený biftek smažíme 3 a 4 minuty. Doba přípravy záleží také na výšce masa. Zda je biftek udělaný podle našich představ, zjistíme propíchnutím masa špičkou ostrého nože. Máslo vyjmeme z chladničky, odstraníme pečicí papír a nakrájíme je na plátky. Bifteky poklademe plátky másla a servírujeme s křupavými hranolky a cherry rajčaty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

katy9 |3. února 2013
lákavé Odpovědět
tamata |26. listopadu 2012
nádhera :) Odpovědět
michelle4|19. srpna 2013
hezké Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!