Staňte se našimi fanoušky na:

Bezmasé plněné papriky

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žampiony rozpůlíme nebo rozčtvrtíme, podle toho jak jsou velké, opečeme na oleji a vyndáme. Ve výpeku krátce podusíme cibuli a rýži, přidáme tymián, podlijeme vývarem a pod poklicí dusíme asi 30 minut. Rýži osolíme, opepříme, vmícháme hrášek a pak přidáme žampiony a polovinu taveného sýra. Omyté papriky podélně rozkrojíme, odstraníme semínka a každou půlku naplníme rýžovou směsí. Dáme je na plech a rozdělíme na ně zbylý sýr. Pečeme při mírné teplotě asi 20 minut, hotové posypeme petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!