Staňte se našimi fanoušky na:

Bezlepkové müsli

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

V míse smícháme vločky a burizony, přidáme oprané rozinky, spařené a nakrájené mandle nebo ořechy, sušené ovoce nakrájené na nudličky a všechno smícháme s meruňkovou marmeládou. Nasypeme na plech vyložený pečícím papírem a při mírné teplotě sušíme v troubě asi 1 hodinu. (Při vyšší teplotě se sójové vločky a rozinky připalují). Často mícháme a obracíme, hotová směs je zlatavá a vysušená do křupava. Tip: Konzumujeme samostatně nebo v jogurtu. V uzavřené nádobě poměrně dlouho vydrží. Pokud někdo nemůže sójové vločky, mohou se nahradit rýžovými nebo pohankovými vločkami. I sušené ovoce můžeme vybírat podle chuti. Marmeládu můžeme nahradit medem nebo slazeným mlékem. Můžeme přidat i 2 lžíce kokosu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |21. července 2014
***** Odpovědět
Alma |24. dubna 2014
uloženo Odpovědět
wieruska |23. srpna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!