Staňte se našimi fanoušky na:

Bezinková štáva

Autor receptu: Mišička (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bezinky prolisujeme na strojku na ovoce nebo rozmixujeme a přecedíme.V teplé vodě rozpustíme cukr a kyselinu citronovou,promícháme jí s bezinkovou štávou,plníme do sklenic nebo lahví a sterilujeme 15 minut při teplotě 85 stupnů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

maka |16. května 2013
to mám moooc ráda Odpovědět
mamina1985 |16. května 2013
ukládám Odpovědět
Semyaza |16. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!