Staňte se našimi fanoušky na:

Berounské nadívané řízky

Autor receptu: Ahasver (506 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Naklepané maso osolíme, opepříme a do každého plátku zavineme párek, zpevníme nití. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, dáme na ní připravené závitky a ze všech stran opečeme. Za občasného podlévání horkou vodou a vínem dusíme doměkka. Hotové závitky vyndáme a odstraníme nitě. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a osmahneme. Zalijeme vlažnou vodou, zbylým vínem a vaříme 10 minut, závitky necháme v omáčce prohřát. Na talíři obložíme čerstvou zeleninou a k závitkům si dáme dušenou rýži nebo zeleninové rizoto.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!