Staňte se našimi fanoušky na:

Berounské kapsy

Autor receptu: Ahasver (506 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso natenko naklepeme, osolíme a z jedné strany potřeme kečupem. Na oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená játry a za stálého míchání krátce opečeme. Játra a cibuli a mrkev rozdělíme na řízky, osolíme a řízky napůl přehneme, okraje spíchneme párátky. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a maso na něm z obou stran opečeme. Posypeme grilovacím kořením, teplotu zmírníme a opékáme 4 minuty z každé strany. Maso vyndáme, výpek zalijeme vodou, přidáme bujon, citronovou šťávu a za stálého míchání povaříme. Ke kapsám si dáme brambory na jakýkoliv způsob, můžou to být i šišky nebo gnocchi. Na talíři ozdobíme plátky citronu a můžeme i zeleninovou oblohou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!