Staňte se našimi fanoušky na:

Berounská srdíčka

Autor receptu: Ahasver (506 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli a přidáme očištěná srdíčka, maso necháme zatáhnout. Osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme 50 minut, Odstavíme, vmícháme zakysanou smetanu, přivedeme znovu k varu a zahustíme moukou rozkvedlanou v troše mléka. Omáčku dochutíme octem a citronovou šťávou. K srdíčkům si dáme špecle připravené podle návodu, a můžeme obložit hlávkovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!