Staňte se našimi fanoušky na:

Berounská minutka

Autor receptu: Ahasver (506 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupanou cibuli nakrájíme, žampiony podle velikosti rozpůlíme nebo rozčtvrtíme. Maso osolíme a opepříme, poprášíme moukou, rozpálíme olej a kotlety na něm prudce opečeme z obou stran. Pak je vyndáme, dáme na mřížku v troubě a pečeme asi 15 minut. Do tuku po pečení přidáme cibuli a žampiony a opékáme asi 3 minuty. Přilijeme víno, přidáme rajčátka a opékáme další 2 minuty, osolíme a opepříme. Čekankový puk očistíme a rozebereme na jednotlivé listy, na ně položíme kotlety a obložíme cibulí a houbami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!