Staňte se našimi fanoušky na:

Berounská krůtí roláda

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso rozřízneme na plát, naklepeme a z vnějšku osolíme. Na náplň osmahneme na oleji nakrájenou cibuli, přidáme zeleninu, nakrájené houby, dochutíme vegetou a pepřem. Podlijeme vodou a dusíme doměkka. Šťávu vyvaříme, odstavíme a vmícháme drobně nakrájený sýr. Vnitřní stranu masa potřeme hořčicí, navrstvíme náplň a maso svineme do rolády. Ovážeme nití a dáme na pekáč potřený olejem, poklademe tenkými plátky slaniny, podlijeme vodou a upečeme. Před dokončením přidáme do šťávy na kostky nakrájená jablka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!