Staňte se našimi fanoušky na:

Benátské řízky

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z vepřové kýty nakrájíme asi čtyři řízky,naklepeme je,osolíme a okořeníme mletým pepřem.Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji,přidáme maso a opečeme z obou stran.Potom zaprášíme hladkou moukou,opečeme,podlijeme masovým vývarem,bílým vínem,přiklopíme a udusíme do měkka.Je-li maso měkké,přidáme pikatní kečup a zahřejeme.Nakonec ochutíme drobně nakrájenou petrželovou natí.Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |10. února 2014
super Odpovědět
Monique |14. prosince 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!