Staňte se našimi fanoušky na:

Beignet, smažené francouzské pečivo

Autor receptu: david.cz (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Marcipán prohněteme s moučkovým cukrem a s rumem. Švestky a meruňky po straně nařízneme. Meruňky naplníme marcipánem a švestky oloupanými mandlemi. Na naříznuté straně ovoce jemně přitlačíme. 2. Mouku prosijeme s práškem do pečiva. Přidáme vejce, 2 lžíce mléka a špetku soli a vypracujeme hladké těsto. 3. Ve fritovacím hrnci nahřejeme tuk na smažení na 180°C. Plněné meruňky a švestky obalíme těstem a postupně smažíme v nahřátém tuku dozlatova. Hotové pečivo vyjmeme a necháme okapat na papírovém ubrousku. 4. Nakonec v hlubokém talíři smícháme cukr se skořicí a ještě teplé kobližky v něm obalujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Semyaza |5. března 2014
super Odpovědět
Teris19 |23. řijna 2013
pěkné Odpovědět
dajul |16. února 2013
vyzkouším Odpovědět
katy9 |1. února 2013
vyzkouším Odpovědět
Uzzi1 |4. ledna 2013
tohle neznám, ale musí to být dobrota, vyzkouším Odpovědět
Georgina |4. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
evahu |4. ledna 2013
zajímavý recept Odpovědět
planeta |13. prosince 2012
zajímavé Odpovědět
elunah|31. ledna 2013
Určitě vyzkouším, brzy budu dělat oslavu ve stylu francouzské kuchyně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!