Staňte se našimi fanoušky na:

Beárnská omáčka

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Bílé víno, ocet a nakrájenou cibuli dáme do rendlíku, mírně osolíme, opepříme a vařme, až se tekutina částečně vypaří. Potom odstavíme, necháme zchladnout, přecedíme a vmícháme žloutky. 2. Rendlík postavíme do vodní lázně, žloutky našleháme a pak po částech přidáváme máslo. Nakonec omáčku ochutíme estragonem. Podáváme s vařenou nebo dušenou zeleninou nebo masem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

makakela|6. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!