Staňte se našimi fanoušky na:

Bavorské klobásky se zelím a bramborem

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Oloupané a rozpůlené brambory vaříme asi 25 minut v osolené vodě. Zelí smícháme s vínem a vývarem, osolíme a opepříme, přidáme bobkový list, kmín a jalovčinky, vaříme pod pokličkou asi 20 minut. Klobásky opečeme na oleji, k hotovým na talíři přidáme brambory a zelí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!