Staňte se našimi fanoušky na:

Barevná pěna

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Uvaříme silnou kávu (malé množství), necháme vychladit a přilijeme do ní rum. 2) Z cukru, smetany a pomazánkového másla ušleháme krém. 3) Dortovou formu vyložíme potravinářskou fólií a vyskládáme vrstvu piškotů, které zakápneme kávou s rumem. 4) Na piškoty dáme krém a poté zase piškoty - zakápneme kávou s rumem. 5) Do zbylého krému přimícháme kakao - abychom získali hnědou barvu, podle chuti a navrstvíme to na dort. 6) Necháme ztuhnout přes noc v lednici.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super Odpovědět
sonizna |28. července 2014
Tento recept už určitě znáte jako české tiramisu Odpovědět
sonizna |28. července 2014
Můžeme ozdobit ovocem. Já si ještě hned na začátku rozdělím krém na dvě poloviny, jednu obarvím kakaem. Pak vrstvím piškoty, bílá vrstva, na kolečka nakrájený banán, hnědá vrstva, piškoty, bílá vrstva, banány, hnědá vrstva. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!