Staňte se našimi fanoušky na:

Balkánská panenka

Autor receptu: eviti (63 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřovou panenku jemně naklepeme, okořeníme a chvilku osmahneme za rozpáleném másle, podlijeme vodou, přidáme na větší nudličky nakrájený syrový celer a rozdrobený balkánský sýr. Dusíme na menším plameni dokud nejsou maso a celer měkké. Ke konci šťávu zahustíme hotovou granulovanou bílou jíškou Vitana a ještě chvilku povaříme. Podáváme s rýží a sezónní zeleninovou oblohou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |10. února 2014
zkusím Odpovědět
Lenny |12. července 2013
panenku mám moc ráda Odpovědět
cvrcek |18. června 2013
zkusím Odpovědět
Menzy |11. června 2013
Takto jsem panenku ještě nezkoušela, ukládám :-) Odpovědět
pavlinf |10. června 2013
zajímavé Odpovědět
zdenka.r |9. června 2013
ukládám Odpovědět
PF*13 |8. června 2013
vyzkouším Odpovědět
petra.konfrstova |8. června 2013
vypadá to dobře!!!! Odpovědět
MarkyzaM |8. června 2013
hmm bezvadný :) brzo zkusím Odpovědět
tereza.bartova.3 |8. června 2013
Přidávám do oblíbených :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!