Staňte se našimi fanoušky na:

Bačův skopový špíz

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Odblaněné skopovémaso nakrájíme nakousky,naklepeme,osolíme,okořeníme mletým papřem,pokapeme šťávou z poloviny citronu,potřeme olejem a necháme na chladném místě odležet(nejlépé přes noc).Potom kousky skopového masa opečeme na rozehřátém sádle do poloměkka.Opečené kousky masamapícháme střídavě s nakrájenou slaninou a kolečky cibule na jehly,potřeme rozetřeným česnekem,obložíme petrželkou,zabalíme do alobalu a upečeme v rozehřté troubě nebo na grilu.Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!