Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččina selská chlebová polévka

Autor receptu: Martin75 (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme a osmahneme na oleji. Přidáme chlév pokrájený na menší kousky, na nudličky nakrájenou zeleninu a osmahneme. Přidáme půl lžičky mleté papriky, zalijeme vodou, osolíme, okmínujeme a vaříme až se chléb rozvaří. Nakonec přidáme rozetřený česnek. Polévku prolisujeme a do horké vmícháme rozkvedlané vejce a již nevaříme. Podáváme s jemně nasekanou cibulkovou natí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

A |14. května 2013
jen bych ochutnala Odpovědět
kote19 |26. února 2013
zajímavý recept :) Odpovědět
trnecek |19. ledna 2013
vyzkouším zajímavé Odpovědět
Uzzi1 |30. prosince 2012
vyzkouším, využiji starší chleba Odpovědět
marie.kalinova.5|21. prosince 2012
Zajímavý recept, akorát nevím, jak pokrájím chlév. hi.hi.hi. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!