Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččina "lepenice"

Autor receptu: Zorushka (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupané čtvrtky brambor vložíme do vroucí osolené vody s kmínem a uvaříme. Kysané zelé propláchneme, scedíme a překrájíme na jemnější kousky. Anglickou slaninu nakrájíme na kostky a cibuli nakrájíme na drobno. Rozpálíme v kastrolku sádlo, osmahneme na něm cibulku a slaninu a nakonec přidáme a prohřejeme nakrájené zelí. Do hotového vmícháme hrubě rozšťouchané brambory a promícháme. Na talíři ozdobíme zelenou petrželkou a plátky opečené slaniny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |11. listopadu 2014
dělávám a je to výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!