Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččina nádivka

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Housky si nakrájíme na větší kostky a namočíme si je do mléka. V míse ušleháme 3 vejce s máslem, přidáme podravku, petržel a uzené. Nakonec přidáme housku a vše dobře promícháme. Máslem si vymažeme zapékací mísu a nádivku vložíme. Na vrch nádivky jěště přidáme kousky másla. Dáme péci na 200 °C dokud nádivka nezrůžoví

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |22. srpna 2016
1+++ Odpovědět
mochomůrka |6. listopadu 2014
ukládám Odpovědět
majdik1515 |25. ledna 2014
v\yzkouším Odpovědět
JanaB |31. května 2013
vyzkouším Odpovědět
honzíček |15. května 2013
to zkusím Odpovědět
K.Vladka|7. dubna 2017
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!