Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččin perkelt z králíka

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Drobně pokrájenou cibuli usmažíme dozlatova na sádle, přidáme opláchnuté, osušené porce králíka, osmahneme, vmícháme mletou papriku, osolíme a zalijeme trochou vývaru a dusíme. Při dušení maso obracíme, přeléváme šťávou a podléváme vínem a trochou vývaru. Po chvilce přidáme na proužky nakrájenou papriku a dusíme doměkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!