Staňte se našimi fanoušky na:

Asijské medailonky

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sójová omáčka (k podávání)
  • 160 g cukru krupice
  • 600-800 g vepřových medailonků
  • 2 jarní cibulky (na kolečka)
  • 1 lžíce sezamového oleje
  • 2 lžíce rybí omáčky
  • utřený nožem,2 stroužky česneku

Pracovní postup:

Cukr nasypte do pánve rozpálené na nejvyšším plameni a bez míchání jej nechte dvě, tři minuty zkaramelizovat. Poté ihned vmíchejte vepřové medailonky a opékejte minutu, dvě, dokud ze všech stran nezezlátnou. Snižte plamen, vlijte rybí omáčku, přidejte česnek, olej a jarní cibulku a vařte patnáct minut, nebo tak, aby maso bylo měkké a omáčka krásně lepivá. Maso podávejte nakrájené na plátky, ideálně se sójovou omáčkou k namáčení.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |6. listopadu 2014
1+++ Odpovědět
Proxi |6. března 2014
Super Odpovědět
milmach |22. srpna 2013
dobré Odpovědět
Lucinka |7. července 2013
Vyzkouším :) Odpovědět
Mona22 |3. června 2013
ukládám a vyzkouším :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!