Staňte se našimi fanoušky na:

Anýzová vajce

Autor receptu: aB (218 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Vejce vaříme ve vodě 5 minut.Poté je ochladíme studenou vodou,skořápky naklepeme,ale neloupeme.Vejce vložíme do nálevu připraveného ze sójové omáčky,soli a vody.Povaříme asi 10 minut,odstavíme z ohně a necháme v nálevu vychladnout.Před podávánímvejce oloupeme,nakrájíme na dílky a přelijeme scezeným nálevem.Ozdobíme petrželkou a kapií.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peggy89 |17. listopadu 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!