Staňte se našimi fanoušky na:

Anin hermelín v bramboráku

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Česnek utřeme , pak přidáme nastrouhané brambory za syrova, vajíčka, mléko, hl. mouku, majoránku, kmín, pepř, sůl, a na jemno nasekané žampiony.Vše důkladně promícháme,pak hermelíny vodorovně rozkrojíme a pak ještě na čtvrtky. Na pánvi mezitím rozpálíme olej, lžící naneseme trochu těsta, které rozetřeme a na něj dáváme hermelín a hned druhou vrstvu, kterou také rozetřeme a opékáme do zlatova z obou stran. Hermelín můžeme nahradit olomouckými tvarůžky nebo nivou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |17. srpna 2014
like Odpovědět
Fíííra |16. srpna 2014
nemá chybu Odpovědět
Sůl nad zlato |14. srpna 2014
supr Odpovědět
Januse |23. července 2014
tak to bych si dala hned Odpovědět
Hana S |24. května 2014
oblíbených Odpovědět
Hana S |24. května 2014
dávám Odpovědět
Hana S |24. května 2014
výborné Odpovědět
kymlal |23. května 2014
to miluji Odpovědět
Rena.KI |23. května 2014
dobré Odpovědět
Alma |17. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!