Staňte se našimi fanoušky na:

Angreštová marmeláda s rumem

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nezralý angrešt pomeleme na mlýnku na ovoce. Na marmeládu potřebujeme 1 litr vylisované šťávy. Získanou šťávu z angreštu zahřejeme k bodu varu. Po částech vsypeme cukr a snažíme se, abychom nepřerušili bod varu. Povaříme asi 5 minut, vmícháme vanilkové cukry a odstavíme. Sebereme nežádoucí pěnu a vmícháme rum. Marmeládu naplníme do malých skleniček a sterilujeme 15 minut při 85°C. Je - li už angrešt zralý, přidáme 1 Želírfix 1:1.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pes |26. srpna 2013
to bude dobrota Odpovědět
oliv |11. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
Šuldeska |9. června 2013
Dobré s tím rumíčkem. Odpovědět
honzíček |1. června 2013
ukladam Odpovědět
Vladenka |28. května 2013
dobrý Odpovědět
dajul |28. května 2013
ukládám a vyzkouším... jestli nějaký angrešt bude Odpovědět
miri3 |28. května 2013
vyzkouším Odpovědět
sari |26. května 2013
je to je super Odpovědět
lucka9 |24. května 2013
super Odpovědět
zuzi |23. května 2013
zkusíme jestli se letos urodí Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!