Staňte se našimi fanoušky na:

Andělské řízky

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
36× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z utřeného česneku, olivového oleje, soli, tymiánu a citronové kůry umícháme marinádu. Tou potřeme omyté a usušené řízky a necháme je nejméně 2 hodiny v chladničce marinovat. Pak je na jedné lžíci oleje prudce opečeme do zlatova a přendáme na pekáč, vymazaný druhou lžící oleje. Na každý řízek položíme dva plátky rajčete a půlku broskve, opepříme, posypeme oreganem, přikryjeme plátkem sýra a vše v horké troubě zvolna zapečeme, až se sýr částečně rozteče a zrůžoví. Podáváme s opečenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Yvajs |11. července 2013
uloženo Odpovědět
Hanka007 |30. dubna 2013
ukládám Odpovědět
planeta |11. dubna 2013
recept je zajímavý, určitě vyzkouším, škoda, že nemůžeš fotit, já mám takový obyčejný mobil a fotím vše, tak bude foto třeba někdy jindy...... Odpovědět
Rentiér1946 |3. března 2013
Přidané foto není moje, nemám možnost fotit. Odpovědět
Bábrle Inka |20. února 2013
stojí za vyzkoušení Odpovědět
hanik29|13. března 2014
uvařím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!