Staňte se našimi fanoušky na:

Andělské řízky

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
36× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z utřeného česneku, olivového oleje, soli, tymiánu a citronové kůry umícháme marinádu. Tou potřeme omyté a usušené řízky a necháme je nejméně 2 hodiny v chladničce marinovat. Pak je na jedné lžíci oleje prudce opečeme do zlatova a přendáme na pekáč, vymazaný druhou lžící oleje. Na každý řízek položíme dva plátky rajčete a půlku broskve, opepříme, posypeme oreganem, přikryjeme plátkem sýra a vše v horké troubě zvolna zapečeme, až se sýr částečně rozteče a zrůžoví. Podáváme s opečenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sůl nad zlato |23. řijna 2014
supr Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
1*** Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
super Odpovědět
Alma |24. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Proxi |6. března 2014
To vypadá skvěle :-) Odpovědět
kymlal |10. února 2014
super Odpovědět
IVETULIATKO |28. ledna 2014
MŇAMKA je to jediná slintá cela rodina Odpovědět
Monique |8. prosince 2013
to zní dobře Odpovědět
VELKAKOKI |11. listopadu 2013
marináda 1* Odpovědět
Januse |11. července 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!