Staňte se našimi fanoušky na:

Andělská očka dia

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na vál prosejeme mouku s práškem do pečiva. V míse umícháme Heru, sorbit, pomerančovou kůru, vejce a sůl. Směs přidáme do mouky, vypracujeme hladké těsto, zabalíme je do fólie a dáme aspoň na hodinu do chladna uležet. Z odleželého těsta vyválíme váleček a nakrájíme z něj stejně velké kousky, ze kterých utvoříme kuličky. Mírně je zploštíme, uprostřed vyhloubíme obráceným koncem vařečky důlek a naplníme jej džemem. Kuličky rozložíme na plech s pečícím papírem a pečeme je v troubě vyhřáté na 170°C po dobu 7-8 minut dorůžova. Spodek upečených vychladlých kuliček (oček) potom namáčíme do rozpuštěné čokolády a obalujeme kokosem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |23. května 2014
***** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!