Staňte se našimi fanoušky na:

Alsasské zelí - Choucroute Garnie

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kysané zelí dobře propláchneme vodou, scedíme a odložíme stranou. Na másle rozškvaříme na kousky pokrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět. V hrnci zelí zalijeme dvěma sklenicemi bílého vína. Pak přiklopíme hrnec a necháme přivést k varu. Přidáme všechny uzeniny a přilijeme do hrnce obsah pánve. Přidáme koření, víno, vývar z silného bujónu a pozvolna dusíme asi hodinu. Přidáme brambory a dusíme ještě další hodinu. Vyndáme uzeniny, nakrájíme je a vrátíme do hrnce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

JanaB |27. května 2013
zajímavé Odpovědět
honzíček |24. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!