Tradiční
Recepty
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Přihlášení
Registrace
Zimní sen
Autor receptu:
Bábrle Inka
(1292 receptů)
Bábrle Inka
Inspiroval mě časopis Svět ženy
Množství:
40 kousků
Obtížnost: Snadné
Příprava:
15 min.
PT15M
Vaření:
25 min.
PT25M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených
Ingredience
Postup
Ingredience
210 g mouka hladká
70 g cukr moučka
1 žloutek
2 lžičky drceného anýzu
140 g másla
mleté mandle na ozdobu
Mouku nasypeme na vál a smícháme s cukrem, žloutkem, anýzem a máslem. Vypracujeme těsto, ze kterého pomocí formiček vykrojíme různé tvary.
Troubu předehřejeme na 175°C (horkovzduch 155°C), cukroví rozložíme na plech s pečícím papírem, posypeme mandlemi a pečeme dozlatova.
Zkuste také
Luxusní linecké těsto na cukroví
20
0
2
Čokoládoví pieroti
60
0
1
Kropenaté hrudky
45
1
8
Perníkové cukroví
100
2
2
Rohlíčky z pudinku...
10
1
0
Komentáře a dotazy…
Komentáře
Dotazy
Načíst komentáře
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.