Želvičky z mleteho masa.

Autor receptu: Honza73 (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Sekanou si připravíme jak jsme zvyklí, vytvoříme tělíčka želviček velikosti dlaně dlouhé pásky slaniny si podle potřeby podélně rozkrojíme a splétáme jako košík, na prkénku pomocí obracečky spletenou slaninou přeneseme na tělíčko a konce zasuneme dospodu, rukama přitlačíme a uhladíme. Párky si odkrojíme asi 3cm, tak aby hlava a nožky měli na koncích kulatou část párku konce u tlapek nakrojíme, aby vypadali jako nožky hlavu necháme v celku a ocásek též tak upravené želvičky můžeme péct dorůžova v troubě podlité menším množstvím vody.

Komentáře a dotazy…