Žebírka s medovou omáčkou

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Umytá naporcovaná žebírka důkladně potřeme marinádou,kterou připravíme smícháním medu,sojóvé omáčky,grilovacího koření,kremžské hořčice a worchesterové omáčky.Podle chuti osolíme,opepříme a dochutíme citronovou šťávou.Marinovaná ževírka vložíme do pekáčku a podlijeme olejem.Pečeme při teplotě 200 stupňů asi 20 minut.Poté žebírka potřeme zbylou marinádou a dopékáme jěště 45 minut při 175 stupních. Podáváme s brambory.

Komentáře a dotazy…