Závitky z králičích blán

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Blány lehce naklepeme, na každou dáme plátek anglické, kousek papriky, pórku, posypeme lehce kořením a stočíme do závitku. Pevně omotáme nití nebo sepneme kovovými sponkami. Závitky dáme do zapékací mísy, přikryjeme poklicí a necháme do druhého dne v lednici - můžeme taky dát péct hned. Závitky osolíme, lehce posypeme kořením, drobně nakrájenou cibulí a česnekem nakrájeným na plátky. Přidáme sádlo, podlijeme vývarem, přikryjeme poklicí a dáme do přehřáté trouby. Pečeme na 180°C dočervena a až je maso měkké. Během pečení maso obrátíme a podléváme vývarem. Z upečených závitků opatrně sundáme niti a podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…